Support 24/7
  • Telefon Mobil: 0745-250.740
  • Program: L-V: 09-20
  • S: 10-14
Contact service
  • Telefon Mobil: 0745-250.740
  • Program: L-V: 09-20
  • S: 10-14

Livrarea comenzilor


Modificare sau anulare comanda

In cazul in care v-ati razgandit si nu mai vreti sa cumparati unul dintre produsele comandate sau niciunul dintre ele, va rumgam sa ne anuntati cat mai repede la numarul de telefon 0745250740. Colegii nostri de la Servicii clienti va stau la dispozitie si fac tot posibilul sa va modifice sau anuleze comanda, daca este cazul.

Modalitati de livrare

Livrare prin curier rapid

Daca optati pentru livrare prin curier rapid, coletul dumneavoastra ajunge in 1-2 zile lucratoare de la momentul expedierii. Daca valoarea comenzii depaseste 300 RON, livrarea este gratuita, iar pentru comenzile sub valoarea de 300 RON costul de livrare este 25 RON.

Livrare prin Posta Romana

In cazul in care optati pentru livrare prin Posta Romana, coletul dumneavoastra ajunge in 1-5 zile lucratoare de la momentul expedierii. Coletul trebuie ridicat in maxim zece zile lucratoare, altfel produsul va fi returnat iar comanda se anuleaza. Livrarea produselor prin Posta Romana nu fac parte din serviciile de transfer numai prin intelegere cu client.

Ridicare din showroomul oficial eXplosiv

Produsele comandate pot fi ridicate direct din showroom-ul nostru. Daca produsele pe care doriti sa le cumparati nu sunt pe stoc in showroom-ul nostru, va vom anunta pe email sau SMS cand acestea vor ajunge in showroom. Din momentul in care au ajuns, produsele sunt pastrate in showroom timp de 3 zile lucratoare si pot fi ridicate intre orele 10:00-17:00 de luni pana vineri, iar sambata intre orele 10:00-13:00.

Termenele de livrare mentionate mai sus sunt valabile doar in cazul in care platiti ramburs/numerar. Daca alegeti o alta modalitate de plata – card online, ordin de plata, plata in rate – termenul de livrare se poate modifica in functie de momentul de inregistrare a platii.